En gruppe som smiler under et forretningsmøte

Posisjonerte bilder

Posisjonerte bilder og alt-tekst

• Det finnes to typer bilder i Google Dokumenter. Innebygde og plasserte. For posisjonerte bilder tilbyr ikke Google en måte via API-et sitt å inspisere og oppdatere Alt-tekst på, slik det gjør med innebygde bilder. Et problem har vært åpent med Google i flere år angående dette.
  • Når Grackle oppdager posisjonerte bilder, vil de alltid returnere at vi ikke fant Alt-tekst, og når du tagger det ved hjelp av Grackle, er Alt-teksten spesifikk for Grackle. Det er bare vi som vet om det, så når du genererer en PDF, kan vi tagge det posisjonerte bildet med Alt-tekst.
  • Vi jobber med å finne løsninger på dette.
  • Skjermbilde 2021-09-07 kl. 12.34.54 PM.pngSkjermbilde 2021-09-07 kl. 12.34.44 PM.png
  • I mellomtiden anbefaler vi at du unngår å bruke posisjonerte bilder.
  • Vi ser faktisk sjelden at posisjonerte bilder brukes, og hvis det er behov for å posisjonere et bilde, for eksempel i et av dokumentene dine, kan du plassere bildet i en 2×2-tabell og bruke det som en metode for å plassere dem.
  • Se for eksempel skjermbildet nedenfor. Du kan deretter skjule rutenettlinjene og markere tabellen som en artefakt, og så håndterer vi Inline Image Alt Text fint.
  • Skjermbilde 2021-09-07 kl. 12.32.56 PM.png
Tilbake til kunnskapsbasen